lauantai 14. tammikuuta 2012

Epäonnistunut leffavalinta


Eilen pidettiin Heidin ja Lydian kans leffa-ilta. Käytiin vuokraamassa toi yllä näkyvä The Tree Of Life ja voin kertoa, et oli niiiiiiiiin huono !! Otettiin toi ku aateltiin, et se olis joku tosi hyvä, kun siinä on kuitenkin Brad Pitt ja Sean Penn, mut eiih. Leffan eka puoltuntia oli melkeenpä pelkkää taiteellista "värisumua" ja muutenkin koko juoni oli niin älyttömän tylsä. Ei sit loppujenlopuks kauheen tarkkaan jaksettu koko leffaa edes katsoa. Eli en suosittele!

2 kommenttia:

  1. en ole nähnyt kyseistä elokuvaa, oon kyllä lukenut hurjan määrän arvioita. niiden perusteella olen varma, että leffaan kyllä varmasti pettyy, jos yrittää etsiä siitä juonta. luulen, että paremmin siitä olisi saanut irti, kun olisi suhtautunut kuin luontodokumenttiin ;)

    mun mielestä on ihanaa, että pittillä on munaa tehdä muutakin kuin suuren yleisön leffoja. a poetic essay on the nature of existence kuulostaa melkoisen kunnianhimoiselta yritykseltä :)

    VastaaPoista
  2. Joo ehkä jos olisin yksin kattonut sitä ni olisin saattanut saada siitä paremmin jotain irti ? Mut toisaalta, toi ei ollut yhtään mun tyylinen leffa ja varsinkin toi alku oli tosi tylsä. Mut kannattaa katsoa, jos ton tyylisistä leffoista tykkää :)

    VastaaPoista

:----)