perjantai 21. lokakuuta 2011

20102011

Myssy, villatakki H&M / toppi Lindex / huivi GT / farkut Zara / tennarit Icon

Eilistä asua viel vähän paremmin. Toppi oli super löytö taas jälleen kerran, löyty nimittäin 70% alennuksella Lindex:stä ja hintaa jäi joku vähän päälle neljä euroa. Tollasta pilkullista toppia, ja vielä valkoisena, oon jo jonkin aikaa itselleni metsästänyt. Vero Modassa oli melko samanlaisia joskus, mut yli kahdenkympin hinta topista ei oikeen houkutellut. Onneks löysin ton.

Täällä majaillaan muuten nyt Tampereella ja huomenna tsekkailee kauppojen tarjontaa. Mitään en tarvi, mut jotain olis kiva löytää ;)

4 kommenttia:

  1. Kadehdin sun hiuksia valtavasti, ihanat!

    VastaaPoista
  2. Kivan syksyisiä asuja sulla :>

    VastaaPoista
  3. Sun hiukset on niin ihanat! Pakko kysellä, että onko ne luonnostaa laineikkaat vai teetkö laineet jotenkin? Jos niin miten ja millä? =)

    VastaaPoista
  4. Ninni: Voi kiitos :>

    Noraa: Kiitti! Mulla on nyt täällä kotikotona ollut vaan rajallinen määrä vaatteita, mut näköjään aika syksyisiä värejä on tullut mukaan valittua :p

    Anonyymi: Kiitos! :) Mulla on melko suorat hiukset luonnostaan, vähän taipuisat mut muuten. Oon tehnyt nyt näissä uusimmissa postauksissa kiharat suoristusraudalla ja vinkkejä oon siihen saanu P.S I love fashion- blogin videoista :P

    VastaaPoista

:----)