torstai 20. lokakuuta 2011

What comes tomorrow?


No niin jes, alkohan se blogilista vihdoinkin taas toimimaan! Meinas jo mennä hermot, kun pariin päivään päässyt mitään blogeja oikein lukemaan. Toivotaan, et nyt toimis sit vähän pidemmän aikaa ku viimeks.

Tänään käväsin vanhalla työpaikalla moikkaamassa työkavereita ja pomoa. Pääsen taas joululomaksi töihin kassalle, mikä on tosi hyvä juttu ^^ Ilta vietettiin mummun ja papan luona ja ei tarvi varmaan koko loppuviikkona syödä mitään sillä sen verran oli tänään kaikkia herkkuja tarjolla :D Huomenna suuntaankin sitten Tampereelle poikaystävän luo ja sunnuntaina Kuopioon! Vaikka tää loma on kiva ollutkin, niin on se ainaki kiva palata kotiin. Nyt saan vielä siskon kolmeksi päiväksi sinne kyläilemään, joten mulla on hyvä kuvaajakin sen ajan tarjolla ;)

Ainiin, värjäsin hiukset! Nyt olis taas punaset hiukset! Kertokaa mulle vinkkejä miten saan värin pysymään päässä kauemmin kuin viikon. Jotain tosi hyviä tuotteita? Tiiättekö?

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo sun asu!! Jotenkin niin syksyinen:) Ja kynnet on kanssa todella kivat. Laikkailen ite kans usein tollain ranskalaisen manikyyrin eri värisillä lakoilla:) Simppelin, mutta hienon näköinen!:)

    http://annidiary.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Anniina: Kiitti! Mäki teen melkein aina kynnet just tolla tavalla. Saa helposti kynsistä erinäköiset :)

    VastaaPoista

:----)