keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Kylppäri

Kylpyhuoneen pääväreinä musta ja valkoinen, korostevärinä limenvihreä.

Tosta suihkusta tykkään ihan älyttömästi.

 Päivittäin tarvittavia tavaroita, kuten hiuslakka, hammasharja - ja tahna, harja, säilytän mustassa korissa. Loput hiustuotteet ja muut on säilytettynä eteisen kaapissa. Etsinnässä olis löytää vielä suoristusraudalle ja hiustenkuivaajalle sopiva kori, jotta saadaan nekin piiloon jonnekkin.

Sellainen kylppäri mulla siis täällä. Tykkään tosta ihan mielettömästi, sillä se on tilava ja aikalailla just mun tyylinen ja erityisesti toi allaskombo on ihana. Tietääkseni kylppäri on remontoitu tämän vuoden puolella, joten kaikki on aikas uutta. 

Seuraavaks voisin kuvailla keittiön ja vaatehuoneen, olohuone/makkari- postausta saatte vielä odottaa siihen asti, että siellä on kaikki valmiina.

9 kommenttia:

 1. ihana toi käsienpesuallas ja peili :)

  VastaaPoista
 2. ei vitsi, mäki haluisin jo alkaa sisustella omaa kotia! :---)

  VastaaPoista
 3. Ihana suihkuverho, ja tosiaan toi suihkukin! :)

  VastaaPoista
 4. kylppäri on ihana ja todella potentiaalinen, mutta miksi opiskelijat aina sisustuaa vihreällä ja mustalla? en kestä. todella ihana asunto saatetaan pilata täysin sillä että aina tuupataan sitä vihreää sinne sekaan. vihreä sisustuksessa on niiiiin opiskelija.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Ai mä en oo ite huomannut et vihreä olis jotenkin just opiskelijoiden sisustusväri :D Itse tykkään sisustuksessa mustasta ja valkoisesta, mutta tykkään käyttää jotakin väriä tuomaan vähän raikkautta ja ilmettä kotiin. Beige, punanen ja sininen on mun inhokkivärejä, joten niitä en halua käyttää. Vihreä on mun mielestä raikas, samoin kuin esim. oranssi. Vessassa mulla nyt sattuu tällä hetkellä olemaan vihreä käsipyyde ja sattumalta just vihreä saippua. Mut mulla on paljon muunkin värisiä pyyheitä joten yleisilmeen saa helposti vaihdettua vaihtamalla vaan sen pyyhkeenkin esim raidalliseks/oranssiks/valkoseks :)

  Ehkäpä sitten just opiskelijat käyttävät paljon vihreää sisustuksessa sillä sitä löytää lähes ympäri vuoden ketjuliikkeistä ja on aika piristävä väri. En tiedä ;)

  VastaaPoista
 6. Vitsi miten ihana kylppäri! Meille on sauna ja kylppäriremontti tulossa tammikuussa ja Jami haluu just tommosen suihkun :D Btw, löysin sun blogis ihan sattumalta (blogilistan kautta) ja pakkohan tätä oli alkaa lukemaan! Ihanaa kun tutuilla on blogeja, niitä on jotenkin niin kiva lukea kun tuntee kirjoittajan. Miten opiskelut ja Kuopio? :)

  VastaaPoista
 7. Jannika: Oho! Aika hyvin et sieltä mun blogin löysit :) On kyl kiva aina löytää tuttuja bloggaajia!

  Mulle kuuluu tosi hyvää. Oon tykännyt Kuopiosta ihan hirveesti ja ihanaa, kun oon päässyt opiskelemaan unelma-ammattiin :) Kaikin puolin siis tosi hyvää kuuluu! Mitä sulle? Katoin äsken sun blogista et ootte uuteen kotiin muuttanu. Näytti tosi kivalta ja tilavalta :>

  VastaaPoista

:----)