torstai 26. toukokuuta 2011

26052011

Heips, meikä istuu nyt siis tällä hetkellä junassa matkalla Kuopioon. Vaihdettiin just Tampereella junaa ja seuraava vaihto olis viel Pieksämäellä, eli sellaset 3,5h matkaa jäljellä. Onneks tää junan wlan- yhteys näyttäis ainakin nyt toimivan hyvin joten eiköhän matka aika nopeesti suju. Harmi vaan, et istutaan selkä meno suuntaan päin, ja mulla tulee aina pääsärky, kun näinpäin joudun olemaan. Mutmut eikai muuta, alla vielä eilistä asua. Heidå! 

6 kommenttia:

 1. Ihana tämä sinun blogisi! Tulin ekaa kertaa ja päätin jättää puumerkin. Junamatkat on pitkiä, onneks tosiaan on mahdollisuus käyttää konetta. Ollaan muuten samasta kaupungista! :)

  VastaaPoista
 2. Mikäs tänne vetää? :) Tervetuloa kylmään sadekuurokeliin!

  VastaaPoista
 3. hienoja kuvia ja muuten siisti blogi:)

  Jos olet kiinnostunut muotikuvista, mallikuvista ym ym käy tutustumassa meidän blogiin.

  http://differentstudio.blogspot.com

  vuonna 2008 perustettu Turkulainen valokuvaus yritys, joka tekee hääkuvauksia, mallikuvauksia, valmistujaiskuvauksia,huomenlahjakuvauksia. Teetämme myös Canvastauluja ja suurkuvatulosteita. Mottomme on että jokainen voi olla elämänsä malli kokoon tai ulkonäköön katsomatta, joten meille kaikki ovat tervetulleita:)

  VastaaPoista
 4. Lisa: Kiva, että jätit kommentin! :) Ja säkin oot Porista vai? Täytyy käydä tsekkaas sunkin blogi ^^

  Elsi-: Ai täällä on satanut vai? Nyt ei oo onneks meidän tultua satanut vaiks tosi kylmä ulkona on :D Tulin tänne Kuopioon muotoilun pääsykokeisiin, eli täällä Sokos Hotellissa yövytään lauantaihin asti :)

  Jani.t: Kiitos paljon ^^

  VastaaPoista

:----)