tiistai 24. toukokuuta 2011

24052011

Mulla on ihan järkyttävä päänsärky just tällä hetkellä, mut tulin taas lisäämään teille kuvia tän päivän asusta. Käytiin äidin ja veljen kans nopeasti Sokoksessa, kun siellä sai kaikista aletuotteista vielä -20%. Itselleni ostin ihanan Fortunan City- pussilakanasetin limenvihreänä. Ihan mukavat alennukset tuli, kun normaalihinta oli 24,95€ - 30%, aletuotteista toiset - 20% ja henkilökunta-alennus päälle niin hintaa jäi sellanen 11€.


Mutta nyt siihen asuun, jossa oli jo monta eilen ostettua juttua. Punaiset shortsit H&M:ltä 9,95€, samoin kuin sormusetti, jolla oli hintaa about neljä euroa. Valkoiset tennarit löytyivät Sokokselta alle kahdellakympillä, ja niistä olenkin eniten iloinen. Oon ettinyt valkoisia tennareita kauan! Vaikka Converselta valkoiset tennarit olisinkin heti löytänyt, en todellakaan suostu maksamaan yli 60€ valkoisista kengistä, kun ne tuskin sen värisinä kauaa pysyvät. Noi on muutenkin mun mielestä tismalleen samanlaiset, paitti että noista eti tietenkään sivusta löydy Conversen logoa.

Mut mitäs mieltä siellä ollaan asusta?

9 kommenttia:

 1. Sulla on kauniit kädet:)

  VastaaPoista
 2. Kiva asu:) Upeet sormukset:)

  VastaaPoista
 3. Ihana asu<3 Ja kauniit kynnet :)

  http://styleminea.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. :) kiva sormusetti:) Upeet shortsit :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos superisti kaikille :---))

  VastaaPoista
 6. Siis mistä noi käsikorut on ( ainaki toi punanen ) :)

  VastaaPoista
 7. Laura: Punasen ostin just Gina Tricotista, oli 70% alennuksessa eli makso jotain alle 2€ :) Mustat on ostettu Thaimaasta ja ruskea on ponnari :D

  VastaaPoista
 8. ihana asu! noi värit sopii täydellisesti yhteen…

  VastaaPoista
 9. Jade: Kiitti! Oli aika epätavalliset värivalinnat mulle, mut tykkäsin kyl kans :)

  VastaaPoista

:----)