keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Uusia juttuja kotona

Aattelin esitellä teille nyt muutamia uusia juttuja, joita oon ostanut tänne kotiin. Tykkään hirveästi sisustaa ja vaihdella kodin värejä sekä huonekalujen järjestystä. Oon nyt syksystä asti muuttanut hiljalleen kodin pääväritystä mustavalkoisemmaksi, mikä takaa sen, että pystyn helposti vaihtelemaan tehostevärejä fiiliksen mukaan. Värejä vaihtelen mm. sisustustyynyjen, kynttilöiden ja muiden koriste-esineiden avulla. Tällä hetkellä täällä vallitsee mustan ja valkoisen lisäksi myös haalean vaaleanpunainen tunnelma.

Löysin vihdoinkin ihanat seinätarrat, jotka sopii loistavasti tänne mun kotiin. Tarrat saivat hyvän paikan sohvan yläpuolelta. Jouduin tosin teippaamaan niitä vielä tavallisella teipillä, sillä tuo mun seinäpinta on sellaista, että tarrojen sisään pääsee ilmaa minkä vuoksi ne irtoavat. Mutta ei haittaa, teippiä ei edes huomaa kuin läheltä katsottaessa. Pari tarraa jäi ylimääräistä, joten liimasin ne keittiön seinään.

H&M- paketissa saapuivat ihanat pörröiset tyynyliinat. Alapuolen silkkinenpinta tuli yllätyksenä, mut onneks nää on tarkoitettu pörröpinta ylöspäin. Ja tää väri on ihanan vaaleanpunanen. Ostin myös parit vaaleanpunaset kynttilät ^^ Tykkään, kun vaaleanpunaista tosiaan löytyy vain näistä muutamasta pienestä yksityiskohdasta, mutta ne tuovat juuri sopivasti väriä.

Olohuoneessa järjestystä vaihdettuani, tuli nurkkaukseen juuri lattiavalaisimelle sopiva kolo. Kyseisen valaisimen löysin Anttilasta juuri alennusmyyntien alettua joulun jälkeen, ja hintaa sille jäi vaivaiset 20€. Valkoinen väri takaa sen, että se sopii kotini vaihteleviin väreihin, mutta ei ole myöskään mikään vaikeus ostaa tarvittaessa kokonaan uutta varjostinta.


Toivottavasti tykkäätte myös näistä postauksista, jossa esittelen kotia tai sisustusjuttuja, sillä niitä olisi varmasti luvassa lisääkin tulevaisuudessa. Joten kertoilkaas mielipiteitänne?

5 kommenttia:

 1. Esittele vaan kotias jatkossakin, sisustuspostauksia on tosi kiva lukea :) Ihania noi seinätarrat!

  VastaaPoista
 2. Sisustuspostauksia lisää:)

  VastaaPoista
 3. Pauliina: Kiitti! Ja kiva jos tykkäät myös sisustuspostauksista :)

  Anonyymi: Varmasti tulossa lisää ^^

  VastaaPoista
 4. Tykkään tosta lampunvarjostimesta, hienot varjot!:D

  VastaaPoista
 5. Anni: Siinä on! Oli kyl hyvä ostos :)

  VastaaPoista

:----)