perjantai 7. tammikuuta 2011

07012011

Mikä lumisade. Mun ikkunatkin on ulkoapäin hieman peittyneet lumeen. Oon katsellut ulos päivän mittaan miten tota lunta on tuolla pyryttänyt ja ei sitten huvittanutkaan lähteä kirjastoon, vaikka eilen niin suunnittelin. Oonkin pysytellyt visusti sisällä ja katsellut Mr. Nobody- nimistä leffaa, jota tähditti Jared Leto. Ihan mielenkiintoinen leffa.

En oo nyt muutamaan päivään jaksanut päivitellä, vaikka kaikenlaista muuta oonkin tehnyt. Keskiviikkona sisko tuli yökyläilemään, käytiin kiertelemässä kauppoja, tehtiin hyvää ruokaa ja katseltiin Kumman Kaata. Eilen näin mun hyvää ystävää ja käytiin Torrerossa syömässä. Huomenna oliskin sitten vuorossa lyhyt työvuoro, jonka jälkeen juhlimaan toisen ystävän synttäreitä. Maanantaina, tai lukkarin mukaan näillä näkymin vasta tiistaina alkaakin sitten taas koulu. Oonkin koko päivän pähkäillyt noiden kurssien kanssa, mut ainakin saksaa ja ruotsia olis keväällä luvassa, ehkä espanjaakin ^^

 

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva asu. Minullakin on tuollainen hame, mutta en todellakaan näytä siinä noin hyvältä. :D aina ihan hirveä yhdistelykriisi.

    VastaaPoista
  2. Elsi- : Mullakin on tullut käytettyä tota hametta tosi vähän, tuntuu ettei se sovi oikein muunkuin mustan kanssa :D

    VastaaPoista

:----)