keskiviikko 15. joulukuuta 2010

15122010


LOMAA! Jeee! Tänään oli siis vuoden vika tentti ja samalla vika koulupäivä. Koulun jälkeen kipaisin vielä katsastamassa ne H&M:n alet, mutta eipä sieltä mitään sen kummallisempaa enää mukaan tarttunut paitsi yksi huivi 3€:lla. Nyt on vihdoinkin myös ihan kaikki joululahjat ostettu joten ei tarvi niistäkään enää murehtia. Good!

Ainiin piti kertoa, eilen olin tosiaan menossa bussilla töihin. No bussi oli aluks melkein 10min myöhässä, lopulta se tuli ja me kaikki mentiin autoon istumaan ja odottamaan lähtöä. No kuski vaan jotain touhuilee ja sammuttelee valoja. Ihmetteltiin siinä, et miks tää ei jo lähde ku on jo muutenkin ainakin sen 10min aikataulusta myöhässä. No sitten kuski lähtee juosten jonnekkin, tulee hetken päästä takaisin ja ilmoittaa, että bussi on rikki, uusi bussi tulee 5min päästä. Kiroilin siinä, kun oli muutenkin jo kiire töihin. Odottelin sitten vielä jonkin aikaa sitä uutta bussia, mutta ei näkynyt. Mulla oli töiden alkuun enää 20min, eli kiire! Nooo juoksin siitä sitten torin poikki ja otin taksin. Ehdein just ja just töihin ajoissa. 

Mut se siitä, tässä nyt tänään päällä ollutta asua. Ja pahoittelut erittäin huonoista kuvista, tolla mun kameralla ei vaan saa pimeällä kovin kummoisia kuvia. Mut niin, päälle pääsi tänään tietty edellispäivänä ostettu uusi laukku sekä ne vihreät farkkuleggarit. Niistä tuli kyl mun ehdottomat lempparit, kiva käyttää välillä hieman erilaisia leggareita, niiden ainaisten tummien sijaan. Kengätkin on uudet, tollaset hieman maiharityyliset mut sirommat. Löysin ne viime viikolla Seppälästä. Mä en oo varmaan sataan vuoteen ostanut Seppälästä muuta kuin kynsilakkoja, mut nyt yllätyin kyl positiivisesti niiden kenkävalikoimasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:----)