lauantai 20. marraskuuta 2010

Krabi, Thaimaa, osa 3

Nyt viimeinen Thaimaa- postaus, ja sen jälkeen voidaankin taas palata normijuttujen pariin. Tässä olis nyt ekaks vuorossa kuvia, kun oltiin viidakossa ratsastamassa norsuilla. Oli ihan mahtavaa. Istuttiin norsujen selässä ja nähtiin ihan mielettömiä maisemia. Sen jälkeen päästiin ruokkimaan niitä banaaneilla ja voin sanoa, että tosi vikkelään katosivat banaanit parempiin suihin.



Käytiin myös jonkinlaisella temppeli-alueella, jossa näkyi paljon munkkeja ja erilaisia temppeleitä. Kiivettiin 1237 porrasta ylös 600m korkeudella olevaan tiikeriluolatemppeliin. Oli jalat pikkasen kipeät seuraavana päivänä ;)





Yhtenä päivänä käytiin myös Krabi Townissa, joka on sijaitsi noin 30km päässä Aonangista. Sinne matkustettiin paikallisilla busseilla, eli lava-autoilla. Kokemus sekin! Kuvia ja kerrottavaa olis vielä vaikka kuinka, mutta eiköhän nää kolme postausta jo riitä. Tykättiin tosi paljon Thaimaasta, ja juuri Krabista, joten voin suositella kyseistä paikkaa ihan kaikille. Paljon nähtävää ja tekemistä, ja kaksi viikkoa meni ihan hirveän nopesti.

Kysykää ihmeessä jos jotain kysyttävää tulee mieleen ^^

3 kommenttia:

  1. Hei, ihan mahtava lukea teidän reissusta ja nähdä upeita kuvia!

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanat kuvat ja kuulosti muutenkin kaikinpuolin kivalta reissulta.

    VastaaPoista
  3. Mari: Tosi kiva juttu, et oot tykännyt näistä postauksista :)

    Anonyymi: Kiitti, oli kyl ihan paras matka! ^^

    VastaaPoista

:----)