maanantai 15. marraskuuta 2010

Krabi, Thaimaa, osa 1

No niin, nyt olis sit vuorossa sitä matkapostausta. Tän tekeminen on vähän viivästynyt, sillä mulla on kuvia ja videoita yhteensä yli 600kpl ja koko vkl meni töissä ja koulujuttuja tehdessä, ja tiesin, että tän tekemisessä menee aikaa. Mutta tässä olis nyt siis osa 1.

Lähdettiin siis tiistai aamulla bussilla kohti Helsinki- Vantaa lentokenttää, ja 11h lento Phukettiin alkoi noin 17.30. Thaimaahan saavuttiin aikaeron vuoksi seuraavana aamuna, jossa meitä odotti vielä noin 3h bussimatka AoNangiin. Voitte vaan kuvitella miten väsyneitä oltiin melkein 20h matkustamisen (+aikaero) jälkeen, kun saavuttiin perille. 

Saavuttiin kuitenkin lopulta meidän hotelliin nimeltä Apasari Krabi. Hotelli sijaitsi lyhyen kävelymatkan päässä kahdesta rannasta, Nopparat Tharasta ja AoNang Beachista. Tykättiin hotellista tosi paljon. Työntekijät ystävällisiä, huoneet siivottiin päivittäin ja joka päivä ilmaiseksi sai 2l vettä.

Ekat päivät kierreltiin lähinnä vaan lähialuetta ja hengailtiin altaalla.

AoNangista pääsee helposti pitkähäntäveneellä käymään lähellä olevilla rannoilla ja saarilla. Hinnatkaan ei oo pahat, meno-paluut 30min venematkan päähän maksoivat 300 bahtia eli noin 7,5€. Ensiksi käytiin lähellä, noin 10min matkan päässä olevalla Railey Beachillä.Railey Beachilla rannalla oleskelun jälkeen päätettiin lähteä käymään kävellen sisämaassa päin. Käveltiin tippukiviluolien alapuolella kohti Phranang Cave Beachia. Matkan varrella nähtiin apinoitakin.


Ja tähän voisin lopettaa tän ensimmäisen osan ^^

7 kommenttia:

 1. Oh wau, mitä maisemia. Kyllä teillä on ollut upea matka!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana postaus! kauniita kuvia.. Mulle nousi älytön reissukuume :)

  VastaaPoista
 3. Todella ihania kuvia ja maisemia. Ollut varmasti huikea ja muistorikas reissu.

  VastaaPoista
 4. Mahtavia kuvia! Matkakuume nousee noita katsellessa!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiitos! Oli kyl tosi upea matka, haluun takas :)

  Anonyymi: Kiitti! Nyt vaan äkkiä tsekkaamaan äkkilähtöjä ;)

  Jade: Oli kyl tosi mahtava reissu ^^

  SADE: Kiits! Ootappa 2. osaa, siinä on parhaat kuvat :)

  VastaaPoista
 6. No niinpä! :) Se tais olla kuollut, kun vesi oli laskenut :o

  VastaaPoista

:----)