keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Krabi, Thaimaa, osa 2

Nyt vuorossa matkapostauksen toinen osa. Kierreltiin siis aika paljon lähialueen saaria, ja meidän lemppari saareksi jäi Poda. Oikea paratiisisaari! Hiekka oli valkoista, vesi aivan turkoosia ja kirkasta. Täällä snorklattiin paljon ja nähtiin värikkäitä akvaariokaloja. Päivä oli tosi kuuma ja aurinkoinen, ja sainkin matkan ekat rusketusrajat tuolloin.

Eräänä päivänä mentiin Chicken- nimiselle saarelle, joka on siis saanut nimensä kanan pään- muotoisesta kalliosta. Laskuveden aikaan pystyi saarelta kävelemään toiselle, Tube- nimiselle saarelle. Nähtiin myös lisää apinoita, joista yksi avasi erään turistin repun ja varasti sieltä mukaansa keksipaketin.


 Käytiin myös retkellä, jossa vierailtiin Phi Phi-saarilla. Siellä sijaitsee myös esim. The Beach-leffasta tuttu ranta Maya Bay, jonka olin kovasti odottanut näkeväni. Paikka oli erittäin kaunis, mutta tunnelman ja muutenkin vähän koko retken pilasi järkyttävät turistilaumat, jotka olivat kaikki paikalla samaan aikaan. No kuvista näette tarkemmin mitä tarkoitan.
 
Kyseisen retken kohokohta oli ehdottomasti se, kun pysähdyttiin liikkeellä olleilla moottoriveneillä keskelle merta ja päästiin hyppäämään veteen ja snorklaamaan. Pohjaan oli varmaankin noin 20m, ja nähtiin uskomattomia koralleja ja kaloja. Mahtava kokemus.

Näköjään tulee vielä kolmaskin osa, jossa mm. kuvia, kun oltiin viidakossa ratsastamassa norsuilla ^^

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, mäkin haluan tollaseen paikkaan :)

  VastaaPoista
 2. Oh wau, mitä maisemia.

  VastaaPoista
 3. Oi, matkakuume vain pahenee tälläisistä mielenkiintoisista postauksista.

  VastaaPoista
 4. Riikka: Kiitti, Krabi oli kyl oikea paratiisi :)

  Anonyymi: Sanos muuta ^^

  Laura: Uskon, koska mullakin tulee ihan hirveä ikävä takas tonne näitä kuvii katselles :p

  VastaaPoista
 5. my god!!!!! haluun kanssa. ja meritähti!!!! :D näyttää upeelta!

  VastaaPoista

:----)