sunnuntai 15. elokuuta 2010

Uudet ystäväni

No niin, eli nyt olis esittelyssä ne parit uudet kengät, jotka molemmat ovat siis alelöytöjä Aleksi13:sta. 

Ensimmäiset ovat Vagabondin ihanat purkkapinkit balleriinat. Kyseinen pari oli viimeinen ja sattumoisin just mun kokoa. Alennusprosentteja oli huimat 70, joten kengille jäi hintaa noin 14,7€ (norm. 49€). Tykkään näistä niiiiin paljon!


Toiset ovat O.I.S- merkkiset saapikkaat, jotka tulevat varmasti olemaan kovassa käytössä syksyllä, mulla ei meinaan entuudestaan ollut yksiäkään nudenvärisiä kenkiä. Varsi on täynnä ihan pieniä reikiä, joten sadekeleillä nää ei ehkä oo ihan paras vaihtoehto, mutta muuten. Normaalihinta oli 49,90, mutta alennusten jälkeen maksoin näistä noin 15€.


Mitäs mieltä siellä ollaan mun alelöydöistä?

7 kommenttia:

 1. Tosi kivat varsinki noi saappaat :)

  VastaaPoista
 2. Anna: Ne on ^^

  Suvi: Kiitti! :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä! :) Minkä kokoinen jalka sulla on? En löydä itse ikinä alennuksista kenkiä, kun 35 -36-kokoja valmistetaan niin vähän suhteessa isompiin. Millanen tilanne Aleksissa oli, kannattaako käydä vielä kurkkaamassa? 8)

  VastaaPoista
 4. Saana: Kiitti! Mulla on aika perus 39- koon jalka, ja niitä siellä oli jonkin verran. Tosin muutamasta kivasta kengästä löyty vaan yks koko, jotka tais just olla 36. Kantsii käydä kattomassa, jos jotain vielä löytys :)

  VastaaPoista
 5. Saappaat ois kelvannu mullekkiii! :P

  VastaaPoista
 6. Janina: Hei kantsii käydä kattoos, noita löyty vielä tänäänki sieltä ja useammassakin koossa :)

  VastaaPoista

:----)