tiistai 22. kesäkuuta 2010

Ostoksia

Nyt niitä eilen Helsingistä tehtyjä ostoksia. Oon kaikkiin ihan huipputyytyväinen ja löysin pari sellaista juttua, joita olen jo pitkään etsinytkin.

Eilisissä kuvissakin esiintynyt hattu löytyi H&M:n miesten puolelta hintaan 6,95€. Tää oli ehdottomasti paras ostos kaikista. Pähkäilin pitkään tämän ja valkoisen välillä, mutta onneks valitsin just tämän.

Pari perustoppia H&M:stä, raidallinen 4,95€ ja musta 6,95€.

Harmaat collarit H&M:stä 14,95€. Tykkään näistä koska nää kapenee hieman eikä oo ihan super lökärihousut. Suunnitelmissa olisi käyttää näitä esimerkiksi alla olevan kuvan tavoin.

Sitten erittäin huono kuva muuten ihanasta paidasta. Oon jotenkin tosi tykästynyt kaikenlaisiin kauluspaitoihin ja muihin, ja tää väri oli ihana. Tollanen kunnon vaaleanpunanen. Hintakaan ei todellakaan ollut paha, tää oli nimittäin vaan noin kympin.

Ja vihdoinkin löysin farkkutakin! Ollut jo keväästä asti ostoslistalla ja nyt löysin mielestäni tosi kivan yksilön. Tämä ei ole sellaista jämäkkää farkkukangasta vaan enemmänkin stretch- kangasta. Tykkään niin paljon! Ja yllätys yllätys, tämäkin löytyi H&M:stä ja hintaa vajaa 20€. (Eilisissä asukuvissa tämä on jo päälläni)

Ja ainoan aleostokseni tein JC:ssä. Mulla ei olekkaan yhtään mintunvihreän väristä paitaa entuudestaan.

Mitäs mieltä siellä ollaan ostoksista? 

3 kommenttia:

:----)