maanantai 21. kesäkuuta 2010

21062010 Helsinki

Tänään herätyskello soi klo 04.45 ja junassa istuttiin varttia yli kuusi. Voin kertoa, että väsytti ihan hulluna! Junamatka meni kuitenkin melko nopeasti musiikkia kuunnellen ja nukkuen.

Helsingissä oltiin kymmenen maissa ja sää oli ihan kauhea. Vettä tihkutti ja oli kylmää ja harmaata. Ensiksi käppäiltiin Zaraan sekä tsekkamaan Monki ja Weekday. Kummastakaan en löytänyt mitään, vaikka alennuksiakin oli jopa -50%.

Kierreltiin kauppoja ja mentiin Chico's:n syömään. Ei oltu ennen käyty tuolla, mutta positiivista oli, että ruoka tuli nopeasti.

Oltiin suunniteltu, että käydään Kiasmassa, mutta ei oltu tajuttu katsoa ennakkoon aikatauluja, sillä se oli meidän harmiksi kokonaan suljettu maanantaisin. 

Tsekattiin Kampin liikkeet ja käytiin Robertsissa kahvilla. Tai no itse join Chai Lattea, josta jopa tykkään, vaikka en yleensä kuumista juomista niin välitä. Kaakaokin on parasta kylmänä!

Loppupäivästä alkoi aurinkokin paistelemaan ja itse olin kerinnyt päähäni laittamaan uuden hatun. Ette usko kuinka iloinen olin tosta löydöstä. Oon sata vuotta etsinyt just tollasta hattua ja H&M:n nettikaupasta meinannut tilatakkin, mutta ärsyttänyt tieto siitä, että se olis saapunut mulle vasta heinäkuun lopussa. Onneks nyt löysin ton! Tulee olemaan varmasti koko kesän mun päässä ^^

Sitten olikin aika lähteä junalla takaisin kotiin vaikka olisin kyllä mieluusti jäänyt vielä vaikka toiseksikin päiväksi shoppailemaan. Tein meinaan niin kivoja ostoksia, mutta niistä lisää vaikka huomenna!

6 kommenttia:

 1. Missä asut? :) Oliko Helsingissä kivaa? =)

  VastaaPoista
 2. OMG, 04:45?! Miten jaksoit? Olisin ollut ihan zombie..

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva tuo viimeinen :) Mistä toi sun farkkutakki muuten on?

  VastaaPoista
 4. Anna: Asun täällä Porin seudulla :) Ja Helsingissä oli tosi kivaa!

  Ville Niskanen: No hei en kans tiiä, oli ihan kamalaa herät noin aikasin :D Ja näytin kans varmaa aika kuolleelta.

  Suvi: Kiitos paljon :) Farkkutakki on kans Helsingin ostos, ja löyty H&M:stä (hintaa oli noin 20e)!

  VastaaPoista
 5. Näyttää kivalta kesäreissulta! 8)

  VastaaPoista
 6. Saana: Ja olikin! Hesassa on aina niin mahtavaa ja aina löytää jotain ostettavaa! :)

  VastaaPoista

:----)