lauantai 5. kesäkuuta 2010

03062010 Tampere

Tulin vielä päivittelemään toista osaa Tampere- reissusta, vaikka oonkin ihan super väsynyt. Aamu meni viestinnän pääsykokeissa, joista lähdin melkein suoraan iltavuoroon töihin. Huomenna on myös aikainen herätys serkun ylppärijuhliin.

Mutta nyt siihen toiseen Tampere- päivään, joka myöskin tarkoitti aikaista herätystä ja Tamkin pääsykokeisiin menoa ennen puoltapäivää. Kokeen jälkeen lähdettiin keskustaan shoppailemaan.

Asuna ihan normista, sillä en jaksanut aamulla sen pahemmin miettiä vaatteita ja mukana tosiaan niitä olikin vaan ihan rajallinen määrä.

Ostoksiakin tein, mutta vain muutamat pikkujutut. Eli kaksi kynsilakkaa (Check Me Out ja Love at first Sight)  3,95€/kpl, iso sormus (4,95€), tuubimallinen mekko (4,95€) ja kaikki H&M:stä.

Nyt pakko päästä nukkumaan. Onnea jo etukäteen kaikille tänään ylioppilaiksi pääseville! ^^

8 kommenttia:

 1. iiiihanat noi sormukset:)

  VastaaPoista
 2. Kiits! Tykkäilen niistä kans :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat sormukset!

  VastaaPoista
 4. kiva blogi sulla=) onko toi vaaleempi lakka semmonen peittävä, että tulee peittävä lopputulos jo yhellä tai max kahella kerroksella?

  VastaaPoista
 5. Anni: Kiitos! :) On peittävä lakka, itse laitoin kynsiini kaksi kerrosta ja tuli sellaiset kynnet kuin uusimmassa postauksessa. Suosittelen!

  VastaaPoista
 6. jesjesjesjes! oon niin pitkään ettiny täydellistä nudelakkaa!

  VastaaPoista
 7. Anni: Siis toi ei oo nudelakka vaan ihan valkonenlakka :)

  VastaaPoista

:----)