perjantai 12. heinäkuuta 2013

Moikka!


Moido pitkästä aikaa. Mä yhtäkkiä vähän niinkuin katosin täältä blogimaailmasta. Oli ollut jo jonkin aikaa tunne, ettei bloggailu huvittanut yhtään. En jaksanut sen kummemmin tossa keväällä miettiä mun asuja saatikka kantaa kameraa messissä mihinkään. Ärsytti ne ainaiset asukriisit aamuisin, kun yritti keksiä blogiin jotain näytettävää. Eikä huvittanut edes ostaa mitään ja tulikin pidettyä sellainen mukava 2,5kk shoppailulakko kun en oikeasti ostanut yhtään mitään. Piti jatkaa lakkoilua vielä pidempään, mut nyt oonkin sit sortunut aleshoppailuille muutamaankin otteeseen.

Kesä on tähän mennessä sujunut ihan mukavasti, vaikka tuntuu etten oo kerinnyt tekemään oikeastaan mitään. Töitä on riittänyt ja sellaista yleistä hengailua lähinnä. Nyt alkaa onneks jazzit ja kadulla tulee hengailtua varmaan useaankin otteeseen. Loppukuusta sitten Karmarock ja elokuun puolella mennään ehkä tsekkaamaan Porisperekin.

Sellasta. En tiiä oonko jatkamassa bloggailua vai mitä, mutta ainakin vähän mulla on ollut tätä touhua ikävä. Katellaan millasella fiiliksellä tää tästä jatkuu.

6 kommenttia:

 1. Jooo joo, jatkat bloggailua ;) Olikin jo ikävä!

  VastaaPoista
 2. No moro! Kiva kuulla susta pitkästä aikaa :) Ja ota ihan rauhassa, tietty toivon että palaisit bloggaamaan, mutta turha sitä on väkisinkään vääntää.

  Ihanaa kesää sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsellaan, ehkä mä palaan tänne vähän sellasella rennommalla otteella enkä turhia stressaile päivitystahdista :)

   Kiitti kivasta kommentista ja hyvää kesää sullekkin ♥

   Poista
 3. Heii! Tervetuloa takaisin! ü JAZZEILLA NÄHDÄÄN

  t. et koskaan arvaa kuka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo jazzeilla todellakin nähään! Ihanaa :)) cant wait!

   Haha joku yks pikku juttu aina paljastaa mulle kuka siel kirjottelee :D

   Poista

:----)