tiistai 15. marraskuuta 2011

Keittiö


Asuntopostaus jatkuu nyt keittiöllä. Nappasin huimat kaksi kuvaa, kun ei tosta tilasta oikein enempää kuvakulmia löydy. Mustaa ja valkoista löytyy kuitenkin täältäkin. Parasta keittiössä on kaappien määrä. Vanhassa kämpässä keittiöön ei oikein meinannut kaikki astiat ja muut tarvikkeet mahtua, mut täällä tätä kaappitilaa on. Miinuksena on ehkä se, että keittiöön ei mahdu toi mun muutenkin pikkunen pöytä - ja tuolisetti. Tykkäisin myös, että mikron sais jonnekkin kaappiin piiloon, mut se on pikku juttu.


Täälläkin mulla on tärkeää se, että saan helposti keittiön fiilistä muutettua vaihtamalla tekstiileitä. Jouluksi voisin ehkä laittaa hieman punaista, vaikka se ei mun lemppariväreihin kuulu. En ole joutunyt tähän asuntoon ostamaan oikeastaan mitään uuta, mutta matto on uusi, tuollainen nukkamatto. En voinut vastustaa halpaa hintaa Anttilan jollakin tarjouspäivillä ja toihan on ku just tehty tohon tilaan.

Menee muuten pikkasen hermot jo tähän pimeyteen. Näistäkin kuvista tuli ihan kamalia, kun jouduin salamaa käyttämään :(

2 kommenttia:

 1. oivitsit,
  sulla on niin kivannäkönen koti!
  paljon tossa on neliöitä?

  miten oot muuten viihtyny kuopiossa? ((:

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Täs on 34 neliöö ja sit on sellanen jätti kokonen 12 neliön parveke :D

  Oon tykännyt tositosi paljon asua täällä Kuopiossa. Koulu, kaverit ja kaupunki kaikki on niin kivoja! En oikeastaan kaipaa lainkaan takas Poriin :D Kuopio ja Pori on toisaalta jotenkin niin samankaltasia kaupunkeja, et on heti alust asti ollu aika sellanen kotoisa fiilis :p

  Miten sulla Helsingissä? :>

  VastaaPoista

:----)