keskiviikko 30. marraskuuta 2011

30112011


Huomenna on jo joulukuu, apua! Tää syksy on mennyt niiiiiiiiiin nopeasti. En silti odota joululomaa, sillä se menee töissä ja mä en yhtään haluis mennä takasin töihin. Kamala joulukiire siellä ja uusivuosi vielä siihen perään. Yyh!

Mulla ei muuten oo ees joulukalenteria vielä. Olis kyllä kiva hommata joku hieno kuvakalenteri, kun en suklaakalentereista oikein välitä. Katsotaan josko sellainen jostain vielä halvalla löytyisi.

Tänään päälleni laitoin pitkästä aikaa mustan liivin. Oon ostanut ton joskus yläasteella enkä tiedä oonko sitä sen jälkeen edes käyttänyt. Koskaan en ooo sitä silti malttanut kirpparille pistää, kun oon aina ajatellut, et ehkä mä tätä vielä käytän. Yleensähän mä pistän kirpparille kaiken mitä ei oo vähään aikaan tullut käytettyä. Nytkin täytys taas varata kirpparipöytä ja päästä eroon turhista vaatteista.

8 kommenttia:

 1. Mulla sama homma, et pitäis kirpparipöytä hommata.. Ainut vaan, ettei mulla kyllä oo hirveesti myytävää :D Tiiäks paljon täällä maksaa pöydän vuokraus?

  VastaaPoista
 2. toi laukku on ihanan piristävän värinen! :-)

  VastaaPoista
 3. Ninni: Haha kiitti :D mun kyl tekis ihan hirveesti mieli leikata hiukset olkapäille ulottuviks.

  Miisa: Meki ollaa Hannan kans mietitty et jos otettais pöytä puokkiin, ku citypörssissä oli ne parhaat pöydät 35e/viikko eli aika kallista. Kysyttiin tos marraskuun alussa pöytää ni oltas saatu sellanen vast joulukuussa ni ei sit otettu :/

  Noora: Se on kyl niin ihanan värinen :)

  VastaaPoista
 4. Hii, ihana asu. :) Mut etenkin toi laukku on mun mieleen, tosi nätti! :)

  VastaaPoista
 5. Jannika: Joo toi laukku on oikea piristysruiske tummissa asuissa :)

  VastaaPoista
 6. löysin täs sun blogis iha sattumalta ja täytyy kyl sanoo et sul on aivan upeat hiukse! näyttää niin aidoilta noi hiukset vaikka sul on pidennykset!:) Haluisin itekki tilata dreamhairilta mutta blondien valikoima ei oo kauheen suuri :/

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Kiitos tosi paljon :) Monelle on kyl tullut yllätyksenä, et multa pidennykset tosiaan löytyy. Harmi jos blondien värisävyt on huonot :/ en oikein tiedä miten mahtais onnistua, jos kokeilis värjätä pidennykset omiin hiuksiin sopiviksi?

  VastaaPoista

:----)