perjantai 29. heinäkuuta 2011

Masterpiece vs Fun Time

Jos mulla on joku hiustenhoitoon liittyvä luottotuote, niin se on Tigin Masterpiece hiuslakka. Pari vuotta sitten sitä ensimmäisen kerran ostin, ja sen jälkeen en ole muita kokeillutkaan. Ihan parasta lakkaa! No nyt kuitenkin kävin kampaamossa ostamassa tota lemppariani lisää, mutta samalla päätin kokeilla myös jotain uutta. Eli testiin pääsi Rockaholic- sarjan Fun Times - lakka.   

Tänään sitä ensimmäisen kerran kokeilin, ja ekana tietty, Tigistä kun kyse on, testiin pääsi tuoksu, joka on mielestäni aika makea, eikä kyllä läheskään yhtä kiva kuin Masterpiecin. Pitokin on hieman erilainen. Masterpiecehän on tosi voimakas lakka ja pysyy hiuksissa varmasti iltaan asti, mutta välillä on harmittanut, ettei hiuksista saa niin ilmavia. Nyt taas tämä FT on kevyempi, ja hiuksista tulee mukavan tuuheat ja juuri ilmavat, jotka pysyvät silti kuosissaan.

Lopputulos: Masterpiece tulee pysymään vakkarilakkana, sen loistavan pidon vuoksi, mutta Fun Timesia tulen varmasti käyttämään niinä päivinä, kun en halua hiuksistani kovin laitetun näköisiä. Eli voisin ehkä luokitella FT:n kesälakaksi, jolloin hiukset saavat vapaana hulmuta ja Masterpiecin talvikäyttöön, jolloin hiukset ovat pipojen ja myssyjen alla ja tarvitsevat sen kaiken mahdollisen pidon.


Kertokaas onko teillä jotain lemppari hiustuotteita, joita on pakko vaan ostaa uudelleen ja uudelleen ^^

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja muutenkin loistoblogi:)
  käy katsastamassa blogini, joka kertoo muodista ihan perus arkeen:)

  http://annika-diamonddiary.blogspot.com

  t: Annika

  VastaaPoista
 2. Jej, kiitos! Täytyykin tulla tsekkaa sunkin blogi ^^

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sulla! :)

  Olisko muuten mitään vinkkejä, miten todellakin saa hiuksista ilmavat lakan avulla? Mulla mikään lakka ei pidä hiuksia kuosissa, ellen ruiskuta sitä järjettömiä määriä, jolloin ilmavuudesta ei ole toivoakaan :D

  http://hannas-blogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Jee kiitti :)

  Mä ite yleensä tupeeraan vähä, ja sit suihkin vaan lakkaa. Yks hyvä vinkki vois myös olla se, et suihkii sitä lakkaa hiuksiin pää alaspäin :p ja tietty pitää olla hyvää lakkaa! Mulla ei ainakaan mikään muu oo pitänyt hiuksia yhtä hyvin kuosissa ku toi masterpiece :)

  VastaaPoista

:----)