keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

20072011

Kattokaa mitä mä ostin tänään, kukallisen haalarin! Siis musta toi on vaan niin siisti, vaikka en olis ehkä vähän aika sit uskonu, et oikeesti pistäsin jotain tollasta ylleni. Huomasin ton H&M:n alerekissä huimaan viiden euron hintaan, joten pakkohan mun oli sitä sovittaa. Hetken mietin, et ostanko, mut mun mielestä toi on ihan hauska, erilainen juttu mun vaatekaappiin. Poikkis ei tykännyt yhtään, mut vierailin tänään porukoiden luona ja jopa mun isän mielestä toi oli hieno. Asuun kun lisäis vielä kasan puisia rannekoruja ja erilaiset kengät niin eiköhän olis aika passeli outfitti kaupungilla hengailuun.

7 kommenttia:

 1. Oon kanssa huomannut, ettei kesän väljät linjat ole miesten mieleen. Haaremihousuista ja playsuiteista tulee aina sanomista - jopa tuntemattomilta. :D Musta toi on kuitenkin tosi kiva, ja varmasti mukava!

  VastaaPoista
 2. Lali: Jeaa thanks! ^^

  Saana: Haha eikä :D Toi haalari on kyl tollanen kiva rento kesävaate :)

  VastaaPoista
 3. ihana haalari :> joo on noi miehet omituisia, mun poikaystävä ei taida oikeen ymmärtää läpinäkyvyyttä :-D pitsiä ja sensemmosta.

  VastaaPoista
 4. Neljännen rivin loppu ja viidennen rivin alku teksti :--D

  VastaaPoista
 5. Enya: No on ne miehet kyl vähän sellasia :D Poikkis ei aluks tykänny noista mun punasista farkuistakaan, mut nähtyään ne päällä ni ne olikin jo ihan kivat :D

  Noora: Kiitti ^^

  Eerika: Haha, I know sis :D

  VastaaPoista

:----)