perjantai 3. elokuuta 2012

Uus tatuointi


Siinä olis nyt se uutukainen. Tykkään tosta niin paljon! Tatuoiminen ei sattunut ihan hirveän paljon, tosin enemmän kun toi käden tekstini. Pikkasen rupesi jännittämään, kun se tatuoija sanoi heti aluksi "et sit keksinyt yhtään kivuliaampaa paikkaa", mut onneks se ei nyt sit kuitenkaan niin paha ollut. Tosin kyllähän se lopussa pisti jo välillä irvistämään, kun melkein neljä tuntia tota oli tehty.

Tarkotus olis vielä jossain vaiheessa vähän jatkaa tota tonne ihan takareiteen, mut se saa odottaa vielä varmaan ensvuoteen ^^

8 kommenttia:

 1. Vahau! Onpas upean näköinen kuva kintussa! Vähän melkein kadehduin :D

  Tosi ihanan oloinen blogi, jee, jatkas samaan mallihin! :) Tulen kurkkimaan toisekin! :D

  Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oi, tosi kaunis! <3 :) Ja noi on kyllä niin yksilökohtaisia juttuja että mikä sattuu ja mikä ei, ystävälläni on tatuoitu jalkapöydät eikä kuulemma tuntunut missään vaikka kaikki aina pelottelevat että tuo on suunnilleen kivuliain mahdollinen kohta.

  VastaaPoista
 3. Onpas hei todella hieno!! Vauu! Suunnittelikko ihan ite? Onks reisi oikeesti kivulias paikka, en olis arvannut :)

  Sun piti tul näyttää tota sieltä suoraa mulle! ;D oliks sulla se sama mies muute?

  -t

  VastaaPoista
 4. Elena: Voi kiitos! Ja tuu ihmeessä toistekkin ;)

  Sagu: Kiitti! Ja joo oot kyl varmaan ihan oikeessa. Onneks toi ei oo kuitenkaan mitään ihan täysin sietämätöntä kipua :D

  T: Jejj kiitti! ♥ Mäki viel luulin et reisi olis sellanen paikka et ei sattuis paljon yhtään. Sano et kylki on kuulemma ehkä kuitenki kivuliain :D Niiii ja ei ollu sama mies, oli joku toinen tosi hauska tyyppi! :)

  VastaaPoista
 5. Mahtava! Tulee vähän mieleen aboriginaalien taide. :)

  VastaaPoista

:----)