keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

15062011


Koska sää on tänään ollut tollanen mälsä, oon saanut tehtyä vaikka mitä juttuja täällä kotona. Heti aamulla herättyäni aloin siivoamaan. Kuurasin koko kämpän suurin piirtein lattiasta kattoon, ja nyt on taas siistiä. Sitten sisko tuli kyläilemään, ja lähdettiin melko pian kauppaan ostamaan aineksia muffinsseja varten. Nyt katsellaan tässä Serranon ekaa tuottista. On muuten ihan paras sarja katsoa näin kesäisin.

Alla tän päivän asua. Hiukset uskaltauduin uloskin lähtiessä vielä jättää nutturalle, kun oli muutenkin huono hiuspäivä.
 

5 kommenttia:

 1. näyttää namilta :)kiva asu):

  VastaaPoista
 2. Kivaa tekemistä olet keksinyt sadepäivän ratoksi. Täällä on näyttänyt koko päivän samanlaiselta, kerrankin saa olla onnellinen, että voi pakertaa kaikessa rauhassa töiissä sillä vettä on tullut kuin saavista! Toivottavasti pian pääsisi kuitenkin nauttimaan taas kesästä, ja alkaisi jo kelit taas paranemaan :)

  -Tanja
  http://tanjasvita.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. T : Kiittii ;)

  Jade: Kiitos! ^^

  Tanja: Niinpä toivotaan! Mäki kyl mielummin tykkään niistä viime viikon helteistä :p Tosin mullakin alkaa nyt työputki, joten vähän harmittaa jos lämpötila on +30 ja joutuu sisällä kököttömään :D

  VastaaPoista

:----)