tiistai 12. lokakuuta 2010

12102010

Mulla oli tänään eka tentti, olioajattelun eli siis logiikkaa, totuustauluja.... Meni tosi paljon odotettua paremmin, tai ainakin nyt tuntuu siltä. En jaksanut pahemmin edes lukea, sillä tavoitteena on vain läpipääsy. Aijon meinaan lopettaa koulun tai tämän linjan joulun jälkeen, ja keväällä uusi haku paljon mielenkiintoisemmalle alalle.

Käväsin tänään ennen töiden alkua kotikotona katsomassa meidän kissaa Nelliä, jota oli kova ikävä! (Nellikuvat on siskon ottamia ^^ )


Tosiaan ilta menikin sitten töissä ja nyt katselen tässä samalla BB:tä. Ainiin käväsin myös tänään ostamassa aurinkokapseleita tulevaa matkaa varten. Mä en ikinä rusketu kunnolla ja palan myös tosi helposti, joten toivotaan, että noi auttais mua oikeesti ruskettumaan.

Loppuun vielä päivän asu. Ihanaa, että voin taas käyttää tuota baskeria, vaikka poikaystävä sitä vihaakin. Musta se on vaan niin kiva, ja lämmin!

3 kommenttia:

 1. Toi baskeri on just kiva, sopii sulle tosi hyvin! :-)

  VastaaPoista
 2. Mille alalle sit aiot vaihtaa?

  VastaaPoista
 3. Noona: Kiitti! :)

  Anonyymi: Aijon hakea opiskelemaan sisustussuunnittelijaksi. Se on sellanen ammatti, mistä oon haaveillu jo varmaan yläasteelta asti :) Jos en pääse, niin vaihtoehtona olis opiskella aluks sisustus-artesaaniksi.

  VastaaPoista

:----)