keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

07072010


Heippa! Ja sori pienestä blogitauosta, mulla ei yksinkertaisesti ole ollut mitään päivitettävää sillä päivät on menneet töissä. Sunnuntaina sitten alkaa se kauan odotettu neljän vapaapäivän putki ♥

Eilen tulivat amkin tulokset, enkä päässyt Tampereelle opiskelemaan tradenomiksi. Harmittaa ihan hullusti. Sisäänpääsy jäi 1,25 pisteestä. Syksyllä odottaa sitten saman linjan opiskelu Porissa, vaikka paljon mielummin olisin Tampereelle mennyt. No mutta nyt mennään ainakin vuodeksi tohon kouluun ja katotaan keväällä sitten mahdollista siirtoa tai kenties jopa toista alaa. Töitä jatkan myöskin koulun ohella ja nyt on kämpän etsinnän vuoro. Joten muutoksia syksyyn on ainakin luvassa.

Tänään kävin ostamassa itselleni sohvan Askosta! Se on upea ja just sellanen, kun olen aina halunnut. Käytiin jo viime viikolla kyseistä yksilöä katsomassa, ja tänään uudestaan. Sain kuulla, että noita oli jäljellä enää 3kpl, joten en miettinyt kahta kertaa ostanko ton vai en. Normaali hinta oli 645€, mutta nyt tarjouksessa 299€. Kuva vääristää väriä, sillä oikeasti sohva on ihan musta ja jossa on seassa tuollaista harmaata. En-osaa-selittää! Mutta siis toi on upeus!


DELTA 3H
Kangas: Metz musta

3 kommenttia:

 1. Ihan kiva sohva on, vissiin sopii sinne minne olet sen tarkoittanut?
  Itse valitsisin jotain "surrealistisempaa", kuten että sohvalla olisi jokin muukin tarkoitus kuin vain istuminen. Jokin todella epäkäytännöllinen tarkoitus... Vaikka jokin sellainen, että se toisi mieleen jonkin itselleen tärkeän asian - mikä se sitten onkaan. Kaiken kaikkiaan sohva on todella hieno elementti huoneessa. Tavallinen sohvakaupasta ostettu sohva on tylsä siinä mielessä, ettei siihen välttämättä liity HETI mitään tarinaa. On paljon mukavampi istua sohvassa, joka herättää voimakkaita mielikuvia, eikö?

  Mutta hei, nythän sinun sohvallasi on jo hieno tarina, joka kasvaa, elää ja kukoistaa täällä blogissasi:D todella hyvä ostos siis muuten.

  VastaaPoista
 2. Onnea :) Onhan toi Porikin opiskelupaikka mut ymmärrän niin täysin et olisit mielummin halunnut Tampereelle.

  Ja hienoa on se, että sä pääset muuttaa kivaan asuntoon. Mä kun joudun johonkin homeiseen asuntolaan :(

  Lyckis.

  VastaaPoista
 3. Valter: Mun mielestä on tärkeää ostaa sellainen sohva mistä tykkää ja millaista on jo kauan itselleen halunnut. Ja joo ei tolla sohvalla vielä mitään tarinaa ole, eikä se ole minulle tärkeää :D Mutta ehkä niitäkin sitten tulee, kun tuo sohva seuraa minun mukanani ehkä jopa kymmeniä vuosia ja luultavasti eri asuntoja.

  Ystävällinen hei: Joo olisin kyllä niin paljon halunnut Tampereelle, kun W siellä asuu ja näin :) Mutta ehkä sit ensvuonna.

  Ja hei onnea sullekkin! Katoinkin FB:stä että pääsit kouluun :) Varmaan jännää muuttaa. Ja hei kyllä asuntolakämpästäkin saa sisustettua kivan :)

  VastaaPoista

:----)