maanantai 5. huhtikuuta 2010

Lapko@Bar Kino 4.4.2010

Eilen oli tosiaan se kauan odotettu Lapkon keikka. Lähdettiin Kinoon jo hyvissä ajoin, joskus yhdentoista maissa. Pojat pelaili ensin Black Jackia ennen keikan alkua ja me tytöt taas käytiin katsastamassa lämppärinä ollut Penniless. Olin nähnyt bändin livenä joskus ennenkin Karmarockissa, tykkäilen.Päästiin ihan eturiviin ja siinä odoteltiin Lapkon vuoroa. Keikka alkoi varmaankin joskus puoliyhden maissa. Ja oli ihan mieletön! Niin supersuper hyvä! Tää oli varmaankin mun 9. tai 10. Lapko keikka, ja oli ehdottomasti yks parhaimmista. Biisejä tuli jokaiselta neljältä levyltä ja keikka oli muutenkin niiin energinen ja paras. Kuvat ja videot nyt on mitä on, mutta kai niistä jotain käsitystä keikasta saa ^^
Keikan jälkeen otettiin taksi kotiin, ja asusta ei ole parempia kuvia. Päällä oli kuitenkin musta mekko, lateksileggarit, Vagabondin kiilakorot ja Vero Modan clutch.

3 kommenttia:

 1. Toi viimeinen video <3

  Kuvasin myös pari videoo yläparvelta, mut katotaan jos jaksan upitella niitä youtubeen.


  Oli tosi jees keikka ja itekin oon alkanut unohtaa jo et kuinka monta keikkaa oon nähnyt. Kuitenkin ekasta keikasta on pian jo neljä vuotta! Luulen, että tää oli 10. tai 11.

  :)

  VastaaPoista
 2. Ystävällinen hei: Hei pistä vaikka linkkiä mulle jos laitat niitä youtubeen, olis kiva katsoa :)

  Mulla on kans varmaan ekasta keikasta joku 4 vuotta? Öööm näin ne ainaki ekan kerran sillon kun ne Karmassa oli :D

  Anonyymi: Niinpä niinpä ;)

  VastaaPoista

:----)